Foreside / Handels- og leveringsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Gulv og fliseeksperten Aps
CVR-NR 38113844

kundeservice@gulvogfliser.dk


Telefon 70605650


Disse handels- og leveringsbetingelser gælder for alle køb foretaget på www.gulvogfliseeksperten.dk.  Alle kan som udgangspunkt handle på www.gulvogfliseeksperten.dk , webshoppen er dog baseret på salg til privatpersoner og er derfor udelukkende omfattet af regler og betingelser gældende herfor.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Priser

Alle priser på www.gulvogfliseeksperten.dk er dagspriser, angivet i danske kroner og inklusive 25% moms. De oplyste priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, hvilket inkluderer brofaste øer og Bornholm, ikke omfattende Grønland, Færøerne.

Vi reserverer os for eventuelle trykfejl. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Betaling

De mulige betalingsformer på www.gulvogfliseeksperten.dk er: 
· Dankort
· VISA
· MasterCard
· MobilePay

Betalingen på www.gulvogfliseeksperten.dk er uden gebyr, beløbet reserveres på dit kort. Beløbet trækkes først fra konto, når varen afsendes fra vores lager.

Levering

Gulv og fliseeksperten tilbyder fri fragt i Danmark, hvilket inkluderer Bornholm og brofaste øer, ikke omfattende Grønland, Færøerne. Alle bestillinger sendes fra vores lager i Sverige eller direkte fra leverandør.

www.gulvogfliseeksperten.dk kører kun i Danmark, hvilket inkluderer Bornholm og brofaste øer, ikke omfattende Grønland og Færøerne. (Gulv og Fliseeksperten leverer ikke til udlandet).

Den gennemsnitlige leveringstid er 3-7 arbejdsdage. Fragtfirmaet kontakter kunden samme dag for levering, og de bestilte varer bliver leveret til kantsten/gaden på adressen eller til pakkeshop.

Ved bestilling behandles ordren næstkommende hverdag og afsendes normalt næstkommende hverdag. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Vi tager forbehold for at en vare kan være midlertidigt udsolgt.

Den oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således afvige. Fragtfirmaet DSV er ansvarlig for levering til angiven adresse. Eventuelle forsinkelser eller tidligere levering forårsaget af fragtfirmaets arbejde, ligger udenfor Gulv og fliseekspertens ansvar.

Vi sender mindre pakker med GLS. De store pakker og paller sendes med DSV. DSV leverer op til kantstenen på den gade, du har skrevet til levering. GLS leverer til pakkeshoppen nær dig.

VIGTIGT! At fremkommelighed findes på den ønskede leveringsadresse. Fragtfirmaet kører ofte med stor lastbil, så er du i tvivl om fremkommeligheden, bedes du kontakte vores kundeservice på: 70 60 56 50 (man-fre kl. 10-16) eller på e-mail: kundeservice@gulvogfliser.dk hurtigst muligt, så vi kan informere fragtfirmaet. Hvis fragtmand ikke kan udføre sin leverance pga. hinder/fremkommelighed på gade/vej, og du behøver en ekstra udkørsel, debiteres dette af fragtfirmaet med 1200 DKK. Denne ekstra omkostning har vi ikke ansvar for, uden den debiteres til dig som kunde.

Husk! Book ikke håndværkere, før du har undersøgt dine varer og sikret dig, at de er i ordentlig stand. Vi anbefaler alle kunder at bestille deres varer i god tid. Gulv og fliseeksperten fraskriver sig ethvert ansvar for ekstra-omkostninger for bookede håndværkere ved forsinket, fejl eller manglende levering.

VIGTIGT! Når du modtager dine varer, bedes du gennemgå varerne med fragtmanden, før du kvitterer for modtagelsen. Ved synlige fejl, skader og mangler skal det noteres på fragtseddel. Gem din fragtseddelkopi. Anmeld derefter skaden umiddelbart til vores kundeservice på: 70 60 56 50 (man-fre kl. 10-16) eller på e-mail: kundeservice@gulvogfliser.dk venligst vedlæg foto som tydelig viser skadens omfang.             

Skulle emballagen (mod forventning) bære præg af overlast, eller det evt. ikke er muligt at gennemgå varerne med fragtmanden, anbefaler vi at fragtbrevet underskrives med forbehold. Det er det vigtigt at nøje gennemgå varerne straks efter modtagelse. Fejl og mangler på varer, som fremkommer senere end 2 dage efter kvitteret modtagelse, afvises af fragtfirmaet.

Du er altid velkommen til at bestille 5 gratis Vareprøver, så du både kan se og føle på en vare inden du bestemmer dit køb.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kundeservice@gulvogfliser.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som sendes til kundeservice@gulvogfliser.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Afhentes varen ikke vil vi opkræve de udgifter det påfører os at få varen retur. Vil du have varen genfremsendt skal du selv afholde udgifterne i den forbindelse.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale for returfragten og du har ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering og frem til vi modtager din retur. Husk altid at vedlægge kopi af købsfakturaen.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Alle produkter, der returneres til gulvogfliseeksperten.dk skal være forsvarligt indpakket.

Ved retur er det vigtig at du kontakter kontakter kundeservice@gulvogfliser.dk. Vi booker en retur hos DSV og de kontakter dig for afhentning. Vi trækker retur fragten fra dit returbeløb. Varen returneres med fragtbil.

Du kan også vælge at selv sende din pakke i retur. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og kontakte kontakter kundeservice@gulvogfliser.dk før retur.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Du er velkommen til at lave retur i henhold til fortrydelsesretten

Retur ubrugte varer

 • Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler fra vores onlinebutik. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare.
 • Du skal senest 14 dage efter modtagelse af varen give tydelig besked pr. mail om at købet fortrydes. skriv til os
 • Herefter har du 14 dage til at sende varen i retur.
 • Du skal selv betale for returfragten.

Når du returnerer vare

 • Send altid varen tilbage i forsvarlig emballage/original emballage og vedlæg kopi af købsfaktura.
 • Har du købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer i retur, selvom de er købt i én ordre.
 • Varen skal være ubrugt, komplet og i salgbar stand samt originalemballagen intakt.
 • Vi kan sørge for afhentning af retur, men du kan også vælge at selv sende din pakke i retur.
 • Fragtpris for returnering varierer, afhængig af hvilken vare, du skal sende retur.
 • Er det en mindre pakke kan det være billigere at selv sørge for returnering af pakken.
 • Det er du som forbruger som har ansvaret for varen under returfragten. 

Tænk på at altid dokumentere din sending med foto, både inden og efter du pakket din vare. Så du har tydelig dokumentation i tilfælde af fx transportskade.

Venligst meddele altid kundeservice@gulvogfliser.dk hvordan du ønsker returnere din pakke.

Returnerer du selv din pakke, skal den sendes direkte til denne adresse:

ARREDO AB, 
GODSVÄGEN 9, 
231 62 TRELLEBORG, 
SVERIGE.

NB! Skriv ikke Gulv og Fliseeksperten i adressen.

VIGTIGT! Vi hverken henter eller modtager pakker som sendes til pakkeshop, uden omdeling eller pr. efterkrav. Vi modtager kun returpakker som sendes direkte til os.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Arredo, Godsvägen 9, 231 62 Trelleborg, Sverige. (Skriv ikke Gulv og fliseeksperten i adressen)

Kontakt kundeservice@gulvogfliser.dk før varen sendes. Du skal selv betale returforsendelse.

Varen kan også tilbageleveres til svenske Gulv og fliseeksperten lagerhus, i Trelleborg.

Ved henvendelse for tilbagelevering til lagerhuset i Trelleborg, HUSK altid at medbringe kopi af købsfakturaen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Gulv og fliseeksperten opfordrer til, at der foretages kontrol af de leverede varer umiddelbart efter modtagelse. Skulle der konstateres fejl eller mangler, bedes du straks gøre opmærksom herpå. Man skal ikke montere up et produkt, hvis den er defekt. Monteret produkt, er et godkendt produkt.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Arredo, Godsvägen 9, 231 62 Trelleborg, Sverige. Kontakt altid kundeservice@gulvogfliser.dk før varen sendes, da returadressen kan skifte. Du skal selv betale returforsendelse.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

De personlige oplysninger, du giver, når du bruger vores hjemmeside eller tjenester behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@gulvogfliser.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Vi er et kundeorienteret firma, og vi vil at det skal føles trygt når du handler hos gulvogfliseeksperten.dk. Kundeservice hjælper dig med dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive.

Cookies

For at forbedre brugeroplevelsen på www.gulvogfliseeksperten.dk anvendes der Cookies på hjemmesiden.

Cookies er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger i dag. En Cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger. En cookie kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden og om du er logget ind. Du kan læse meget mere om vores brug af cookies på vores hjemmeside. 

Hvis du har spørgsmål angående dine Cookies kan du henvende dig til:

Gulv og Flise Ekspertens kundeservice: +45 70 60 56 50 eller mail: kundeservice@gulvogfliser.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 23.09.2022

NYHEDSBREV

Ved at udfylde min email adresse bekræfter jeg, at jeg vil have jeres nyhedsbrev og er enig i, at I behandler mine personlige oplysninger, der er tilpasset mig i henhold til jeres persondatapolitik.

Din indkøbskurv(0 varer)

Din indkøbskurv er tom
Total: 0 dkk
Til kassen